طراحی وب

طراحی وب یا Web Design

طراحی وب یا Web Design، به طور کلی همان اینترنت است که، امروزه از طریق مرورگرهایی مثل گوگل کروم و فایرفاکس به این شبکه جهانی وصل شده و به راحتی می توان به تمامی اطلاعات داخل آن، دسترسی پیدا کنید.

برای هرگونه سوال یا اطلاعات آموزشی با دنیای وب، کافی است با آموزش برنامه نویسی در کرج تماس بگیرید.

طراحی وب یا Web Design

مقدمه

امروزه با پیشرفت تکنولوژی، دنیای کامپیوترهم بسیار گسترده شده است. جالب است بدانید نخستین website در سال 1991 منتشر شد. این مسیر همچنان ادامه پیدا کرده و راه طولانی را سپری کرده است. در حال حاضر، با بیش از یک میلیارد website زنده در دنیای اینترنت، اصلا جای تعجب نیست که بر سر قدرت و محبوبیت، این صنعت همیشه در الویت باقی بماند. در این مقاله قصد داریم شما عزیزان را با وب، وب سایت و طراحی وب یا وب دیزاین آشنا کنیم.

وب چیست؟ (Web)

وب که امروزه به آن اینترنت گفته می شود، و به منظورهای مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد. البته به این نکته توجه کنید که، این کلمه به شکل اشتباه به جای اینترنت به کار می رود. می توان اینطور گفت که، واژه وب در اصل یکی از خدماتی می باشد که بر روی اینترنت مثل رایانه ارائه می شود.

وب سایت چیست؟ ( website)

از آنجا که اسم وب سایت را زیاد شنیده اید، اما ممکن است مفهوم آن را ندانید. در واقع سایت به قسمتی از اینترنت گفته می شود که یک صفحه یا تعداد بیشتری از یک صفحه را در خود جا داده است. حالا هر یک این صفحات دارای محتوا و همچنین اطلاعاتی اعم از متن، تصاویر، فیلم و فایل های صوتی می باشد. در دنیای وب، هر سایتی دارای یک URL (آدرس) می باشد و از قسمت های مختلفی هم تشکیل شده است.

هر کدام از این سایت ها، دارای اسمی هستند که در دنیای وب به آن ها دامین می گویند. حالا هر دامین با یک پسوند مثل com، ir و org و …. شناخته می شوند.

نکته: معمولا صفحات وب را با HTML می نویسند و برای دسترسی به آن از پروتکل های PHP استفاده می شود.

Web Design
Web Design

طراحی وب یا Web Design چیست؟

در بالا با مفهموم های وب و وب سایت تا حدودی آشنا شدید، حالا می خواهیم به موضوع اصلی که وب دیزاین است بپردازیم. همان طور که از اسمش پیدا است، برای زیبایی سایت توسط ابزارهایی مورد استفاده قرار می گیرد. می توان اینجوری گفت که، در دنیای اینترنت یا آنلاین، ابزارهایی ساخته شده اند که ما به راحتی می توانیم با استفاده از آن ها، سایت خود را از اول بسازیم و بعد آن را دیزاین یا زیبا کنیم. پس طراحی سایت به هر چیزی یا هر ابزاری که به بهتر و زیبا تر دیده شدن سایت کمک کند را می گویند.

نکته: وقتی یک وب را طراحی کردید، تمام المان های مختلف یک وب سایت مانند عکس ها، لینک ها و محتوای آن نمایش داده می شود و همچنین محل قرار گرفتن هر بخش از سایت مانند لوگو، بلاگ، منو و ساید بار مشخص می شود که در کجای صفحه وب باید قرار بگیرند.

کاربردهای طراحی سایت

تا اینجا ما با طراحی وب کمی آشنا شدیم. حالا می خواهیم با کاربردهای آن هم آشنا شویم. در ادامه این مقاله به چند مورد از کاربردهای آن می پردازیم:

  • ماندن مخاطب در سایت شما: اولین کاربرد آن این است که، اگر مخاطب وارد سایت شما شد اگر از طراحی خوبی برخوردار باشد، وقت بیشتری برای دیدن مطالب آن می گذارد. اگر وب سایت شما نامطلوب یا قدیمی باشد، مخاطب بلافاصله تصور منفی از کسب و کار شما خواهد داشت و همچنین صفحه شما را ترک و صفحه رقیب را باز می کند.
  • رقابت کردن با رقبا: همیشه در همه کسب و کارها رقیب های زیادی برای به دست آوردن هدف اصلی وجود دارد. حالا اگر می خواهید از رقیب های خود عقب نمانید، باید وب سایت خود را با یک طراحی حرفه ای درست کنید که از رقبا متمایز باشید.

پس اگر یک وب سایت قدیمی یا ساده دارید، بهتر است آن را آپدیت کنید.

طراحی وب

  • طراحی وب باعث اعتماد بین مخاطب را بیشتر می کند: خب معلوم است کسی که برای سایت خود زحمت کشیده باشد و از یک طراحی زیبا و قوی استفاده کرده باشد، ناخدآگاه مخاطب جذب می شود و به آن برای خرید اعتماد می کند. این طراحی ها می تواند شامل محتوا یا اطلاعات ضعیف یا تکراری هم باشد، که در این صورت مخاطب به سایت شما اعتماد نخواهد کرد.
  • بهینه سازی موتور جستجو یا همان SEO سایت: یکی از مهمترین برای افزایش کسب و کار سئو کردن سایت می باشد. اگر یک سایت محتوای خوبی تولید نکرده باشد، تاثیر منفی بر سایت شما خواهد داشت و موتورهای جستجو رتبه خوبی هم به اون سایت نمی دهند. حالا اگر بخواهید در گوگل بهتر دیده شوید، باید از یک طراح سایت حرفه ای کمک بگیرید که خدمات سئو را هم برایتان ارئه دهد.

نتیجه گیری: کلا همه ما برای رونق دادن به کسب و کار خود تلاش می کنیم، یکی از راه های خوب برای پیشرفت در کار خود، داشتن یک سایت با یک طراحی حرفه ای است، که به ما کمک می کند به فروش محصولات و خدمات، کسب دانش، ارتباط گرفتن با یکدیگر و همچنین هدف اصلی طراحی وب، جلب توجه مخاطبین اینترنتی می باشد.

برای جاوا اسکریپت چیست؟ اینجا کلیک کنید.

فهرست مطالب