زبان های مورد استفاده در frontend
زبان های مورد استفاده در frontend از جمله سوالاتی است که هرشخصی که می خواهد وارد این حوزه برنامه نویسی شود نیاز دارد بداند. این که بهترین زبان چیه این سوال، سوال درستی نیست و متناسب نظر و راحتی هر فرد میتواند زبانهای مرتبط به حوزه را انتخاب می کند. برای یادگیری زبان برنامه نویسی و طراحی سایت می توانید به سایت آموزش برنامه نویسی در کرج بروید و مشاوره رایگان بگیرید.
در این مقاله زبان های مرتبط با حوزه frontend را توضیح دادیم. در صورتی که می خواهید برنامه نویسی را یادبگیرید می توانید به سایت آموزش برنامه نویسی در کرج بروید و راهنمایی بگیرید.
فرانت اند چیست ؟
در ابتدا یک توضیح مختصر در مورد فرانت اند می دهیم. در ابتدا باید به این توجه داشت که سایت دو قسمت مهم ظاهر و پشت صحنه دارد که در این جا به بخش ظاهر می پردازیم. بعضی افراد به ظاهر سایت علاقه دارند و می خواهند به طراحی و پیاده سازی ظاهر وب سایت ها می پردازنند. بخش ظاهر دو بخش طراحی و رابط کاربر دارد. بنابراین هرچیزی که در هر سایت شما می بینید مربوط به ظاهر و برنامه نویس های مرتبط به فرانت کار می شود.
انواع زبان های مورد استفاده در فرانت اند
قبل از معرفی انواع زبان های برنامه نویسی باید به معرفی دو قسمت مختلف اسکلت بندی و زیبا سازی سایت که از کارای اولیه سایت است، بپردازیم. برای اسکلت سازی از html و برای زیباسازی از css استفاده میشود.
Html چیست ؟ html زبان نشانهگر است نه زبان برنامه نویسی، زبان نشانه گر درحقیقت به معنای این است که کد نوشته شده از طریق تگ های مختلف از یک دیگر جدا می شوند. html مخفف Hypertext Markup Language است. اولین گام برای شروع کار و طراحی سایت همین است درحقیقت برای ایجاد اسناد الکترونی است یادگیری این زبان کار سختی نیست.
Css چیست ؟ html به تنهایی زیبایی به سایت نمی دهد. بنابراین باید برای زیبا ساختن سایت از یک سری دستورالعمل استفاده کرد.CSS مخفف Cascading Style Sheet است که طراحی صفحات و زیباسازی صفحات به کار می رود. این باعث می شود که باهر خلاقیت که مدنظر شماست را بدون محدودیت طراحی و پیاده سازی کنید.
۱)جاوا اسکریپت : این زبان مختص بخش کاربر است و برای صفحات طراحی که انجام شده جان می دهد. این زبان یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی است و جز زبان های سطح بالاست. این زبان در حوزه های مختلف از جمله اپلیکیشن موبایل، بازی، دسکتاب قابل استفاده کرد.
این زبان شامل یک سری فریم ورک و کتابخانه مهم داره که برای توسعه وب بسیار قابل استفاده اند.
مزایای جاوا اسکریپت
- سینتکس ساده و روال دارد
- تمامی جزئیات یک سایت را از اول تا آخر را می توان با این زبان نوشت و برنامه نویسی کرد.
- با هربار آپدیت کتابخانه های متعددی اضافه می شود
- از جمله های کتابخانه های مورد استفاده در جاوا اسکریپت میتوان به ری اکت و جی کوئری اشاره کرد و همچنین یک سری فریم ورک از جمله js و angular اشاره کرد.
معایب
- دیباگ کردن آن سخت است
- کند بودن
- اجرا نشدن در همه موتورهای جستجو
۲) زبان پایتون
این زبان مثل زبان جاوا اسکریپت از جمله زبان برنامه نویسی محبوب و چندکاربرده در حوزه های مختلف است و میشد گفت رقیب هم هستند و از بابت محبوبیت و مورد استفاده بودن هرساله بین این دو زبان رقابت است. این زبان هم دارای کتابخانه و فریم ورک های متفاوت است.
مزایای پایتون
- پایتون مستقل از پلتفرم است بنابرین روی هر پلتفرمی بالا میاید.
- داشتن پکیج های متفاوت از جمله مزایای این زبان است
- فراخوانی تابع های سمت سرور
معایب
- راندمان و سرعت پایین دارد.
نتیجه گیری
در تمامی حوزه ها یک سری زبان قابل استفاده است و می توان آن ها را بسته به راحتی و قابلیت هایی که دارند انتخاب کنید و از آن استفاده کنید. برای فرانت اند هم که مربوط به قسمت کاربر سایت است میتوان از یکی از زبان های برنامه نویسی که در بالا گفته شد استفاده کنید.
برای اطلاع از این که چگونه با html طراحی سایت کنیم؟ اینجا کلیک کنید.