درس دهم برنامه نویسی گولنگ
درس دهم برنامه نویسی گولنگ در مورد فریمورک های مربوط به زبان برنامه نویسی گولنگ است. زبان برنامه نویسی گولنگ در زمینه های مختلف قابل استفاده است یکی از این زمینه ها توسعه وب است.
در این مقاله می خواهیم فریمورک های مربوط به گولنگ در توسعه وب را معرفی کنیم. برای یادگیری زبان برنامه نویسی گولنگ میتوانید به سایت آموزش برنامه نویسی در کرج بروید و به طور کاملا رایگان استفاده کنید.
فریم ورکهای مربوط به گولنگ
۱) Gin gonic : این فریم ورک از نظر کارایی بهتر از فریم ورک martini است و شبیه به هم هستند. این فریم ورک ویژگی های قابل توجهی از جمله قالب بندی داخلی برای خوانا و زیبایی ساختار کد دارد. در مقایسه با سایر فریم ورک ها انتخاب مناسبی برای توسعه دهندگان اجازه می دهد تا بدون نیاز به نوشتن کد اضافی ویژگی هایی مانند امنیت اعتبارسنجی را اضافه کند. این فریم ورک یک فریم ورک ساده ، سبک ، سریع و قدرتمند برای توسعه وب تحت است. انتخاب مناسبی برای افراد مبتدی و حرفه ای است.
۲)فریمورک mongoDB
یکی از فریم ورک هایی مهم قطعا مربوط به پایگاه داده است. پایگاه داده MongoDB یک پایگاه داده که از JSON-like documents برای ذخیره داده ها استفاده می کند. برای انواع مختلف داده ها مناسب است. فریم ورک mongo-driver یک درایور رسمی برای استفاده از MongoDB با Go است. این درایور بسیار گسترده است و می تواند برای انجام طیف وسیعی از عملیات پایگاه داده، از جمله اتصال به پایگاه داده، ایجاد و دستکاری مجموعه ها، و اجرای پرس و جوها استفاده شود.
فریمورک mongo-driver به دلیل رسمی بودن آن و پشتیبانی گسترده ای که دارد، یک انتخاب عالی برای توسعه دهندگان Go است که می خواهند با MongoDB کار کنند. این درایور به شما امکان می دهد تا به راحتی با MongoDB ارتباط برقرار کنید و از قدرت آن برای ذخیره و مدیریت داده های خود استفاده کنید.
۳)martini یک فریمورک ساده وسبک است که به همین دلیل که جز محبوب ترین فریمورک های گولنگ در زمینه وب محسوب می شود. در این فریمورک میتوانید با گزینههای اساسی مانند middleware و routing کار کرد.